Jytte Krogh Langkjær – Cook & Talk

Et løssluppent kogekunstkoncept under ordnede forhold og i hyggelige omgivelser

COOK&TALK er et velsmagende alternativ til alt, hvad man
ellers kan sætte i søen for at ryste en hvilken som helst gruppe sammen. Her eksperimenteres, diskuteres, jongleres og braiseres, og før I ser jer om, kan I sætte jer til bords og nyde et veltillavet måltid mad kreeret af kvalitetsråvarer.

Uanset om I er til kød, kål, fugl eller fisk, kan vi skræddersy en aften, hvor medarbejdere, kunder eller venner er garanteret en unik oplevelse med relationer, råhygge og rasendes lækker mad som hovedingredienser.

Hos Cook & Talk ved vi, at magien opstår, når mennesker står med næsen indover den samme gryde for at skabe nye madoplevelser. Det kalder vi COOK&TALK – et løssluppent kogekunstkoncept under ordnede forhold og i hyggelige omgivelser. Her kan mennesker mødes og mærke, hvordan relationer styrkes på kryds og tværs, når man pludselig havner i et køkken iført forklæder og vidt forskellige køkkenfærdigheder.

Vi er WEBER GRILL ACADEMY partner, derfor laver vi maden både i køkkenet og på vores hyggelige overdækkede grillterrasse. Dette giver os mulighed for at have op til 30 gæster året rundt.

PS: I forbindelse med et COOK&TALK arrangement, kan vi tilbyde vores lyse lokaler til jeres møde og kursus, hvor vi kan sørge for forplejning.

Let´s Cook & Talk

Jytte Langkjær

Indehaver og madinspirator
A. Andersensvej 24 B,
Silkeborg
30 53 35 48

2 gode kontakter:


Anders Jensen – Weber Grill Academy

Ann-Louise Busk – TH Langs Skole

Det kan vi også snakke om, næste gang vi mødes:


Hvad er kvalitet og sund fornuft?

Hvilke projekter kunne være sjove at lave?

Musik- og naturoplevelser