Lars Raundahl – Raundahl Performance

Hvad enten dit mål er en livsstilsændring, genoptræning eller præstationsoptimering på arbejdspladsen kan dette ikke opnås uden motivation og vilje. Som personlig og professionel træner er du altid i centrum, derfor er det vigtigt, at du er motiveret og villig til at arbejde hårdt for at dit forløb skal blive en succes. Du skal derfor være indstillet på at yde en vedholdende og målrettet indsats under kyndig vejledning og vedvarende sparring, som hjælper dig til at opnå din målsætning med forløbet.

Som fysioterapeut og idrætsfysiolog har jeg en lang række konkrete redskaber, som skaber resultater for dig. Jeg hjælper dig hele vejen og sammen når vi dine personlige målsætninger. Jeg har flere års erfaring og har været med til at skabe resultater for mange igennem tiden. Jeg går altid helhjertet ind i mine klienters målsætning, for jeg tror på, at dette er vejen til succes. 

Lars Raundahl

Indehaver
Skolegade 44 N, Silkeborg
42 17 59 36

3 gode kontakter:


X

X

X

Det kan vi også snakke om, næste gang vi mødes: