Nikolaj Rud Sørensen

Som coach, mentaltræner og konsulent brænder jeg for at gøre en forskel og hjælpe individer og virksomheder med at nå deres mål.
Som sportsudøver, erhvervsleder eller virksomhed oplever man ofte udfordringer, når man på udviklingens vej møder udfordringer! Her hjælper jeg med at holde fokus på målet og fastholde motivationen, så man fortsætter med at handle og ender med at lykkedes i jagten på målet. 
 
Som professionel triatlet brænder jeg for at skabe gode resultater og flytte grænser. Det er de samme værktøjer og strategier som gør en succesfuld sportsmand og erhvervsdrivende! Jeg tilbyder selvfølgelig markedsføring til mine sponsorer, men også meget andet som foredrag, events, workshops og meget mere. For mig handler det om et stærkt og givende samarbejde.

Nikolaj Rud Sørensen

Konsulent og Triatlet
Silkeborg
61 69 97 36

3 gode kontakter:


Martin Therkelsen – Revisionshuset Tal og Tanker

Andreas Frisch – Sportsfys Silkeborg

Frank Nygaard Poulsen – Nyt Syn Silkeborg

Det kan vi også snakke om, næste gang vi mødes:


Mentaltræning

Superhelte

Sundhed