Et varieret program – som ikke afsløres her

I Stol På Mennesker er der flere typer arrangementer i kalenderen – og plads til pludselige indskydelser.

Vi har fælles morgenmøder, som foregår forskellige steder i Silkeborg, og hvor alle er inviteret. Derudover har vi morgenmøder i mindre grupper, som foregår rundt om hos virksomhederne og som varierer i gruppesammensætningen fra gang til gang. Vi spiser altid morgenmad sammen, før vi går igang med dagens program.

Alle møder er kendetegnet ved højt fremmøde, dialog og forskelligt virksomhedsrelevant indhold serveret på uformel, letfordøjelig, anvendelig og helst også underholdende vis. Du skal ikke komme forberedt til møderne, men til gengæld gerne gå derfra klogere end du var, da du kom, med viden og inspiration, som du kan tage med hjem og bruge i din virksomhed, på det personlige plan eller på din arbejdsplads.

Derudover holder vi nogle gange frokostmøder og griber i det hele taget chancerne, når de byder sig. Vi har været på bustur med borgmesteren, været ude at sejle og holdt møder på lagre, i skurvogne, i telte og grusgrave. Blot for at nævne et par stykker.

Endeligt har vi aftenarrangementerne med et mere tilbagelænet præg; foredrag, musik, madlavning, sport, fest, julefrokost osv. Programmet er sammensat på en måde, så der er noget for enhver smag. Formålet er at være sammen uden slips og agenda, lære hinanden endnu bedre at kende, danne relationer og ikke mindst gå hjem med endnu en fed oplevelse i rygsækken.

Du er altid velkommen til at ringe og høre mere om Stol På Mennesker. Derfra kan du komme med som gæst til et af vores morgenmøder for at snuse til netværket og finde ud af, om vores fællesskab er noget for dig. Det er sådan, de fleste kommer med i Stol På Mennesker.

Pris: 8.000 kr. ex. moms for et helt år. Prisen justeres naturligvis, hvis du træder ind i netværket i løbet af året.

Velkommen til!

PS: På Stol På Menneskers Facebookside kan du følge med i, hvad der løbende sker i netværket. Du kan også møde os her: #Franetværktilfællesskab