VELKOMMEN TIL STOL PÅ MENNESKER!

  • Driver du virksomhed i Silkeborg og omegn, eller er beslutningstager i én?
  • Har du lyst til at være del af et netværk, der i høj grad er et stærkt fællesskab?
  • Er du til ”højt til loftet”, grin og anderledes tiltag fremfor konformitet og kold kanvas?

Stol På Mennesker er Silkeborgs uafhængige erhvervsnetværk og består af virksomheder fra mange forskellige brancher. Formålet er at styrke den enkeltes forretningsmuligheder gennem langvarige relationer og fælles oplevelser. Stol På Mennesker er først og fremmest et sparringsnetværk, men med rigtig god mulighed for forretning.

Stol På Mennesker ejes, drives og faciliteres af mig, Majbritt Mikkelsen. Min fornemmeste opgave er at kitte mennesker sammen på flest mulige måder, så de selv finder frem til, hvad de skal bruge hinanden til. Derfor er der i Stol På Mennesker ingen visitkort eller elevatortaler, men derimod dialog, viden og oplevelser, som alt sammen bidrager til kendskabet til hinanden, tilliden og ikke mindst lysten til at uddele High-Fives eller hænder i ryggen, når der er brug for det.

Jeg tror på, at de stærkeste fællesskaber er dem, hvor man husker at holde døren både åben og lukket. Det betyder, at ikke alle og enhver lukkes ind i Stol På Mennesker, idet vi værner hårdt om den kultur, vi har skabt siden 2015, hvor netværket blev etableret. Du er altid velkommen til at tage kontakt, og så finder vi frem til, om Stol På Mennesker er noget for dig.

HVAD LAVER MAN I STOL PÅ MENNESKER?

Alt muligt. Virksomhedsbesøg i og uden for Stol På Mennesker, morgenmøder, skurvognsmøder, aftenarrangementer, foredrag, fester mv. You name it!

HVOR TIT MØDES MAN?

Der er omtrent 20 møder fordelt over hele året, hvor alle er inviteret. Der er ikke mødepligt, men god mødedisciplin fremmer altid muligheden for, at du bliver en stærk del af fællesskabet.

DIN INVESTERING

8.600 kr. ex. moms for ét kalenderår.

TIL GENGÆLD FÅR DU

  • Adgang til en mangfoldig flok af omtrent 80 skarpe, sjove, ambitiøse, kloge og kærlige mennesker, der kommer præcis som de er
  • Et uformelt og tillidsfuldt fællesskab, hvor man kan dele både succeserne og de svære ting uden at være nervøs for, om de havner det forkerte sted
  • Mulighed for oplevelser og settings, du ellers ikke ville få adgang til

Har du spørgsmål eller har du kort og godt bare lyst til at blive en del af Stol På Mennesker, så send en mail til mig på hej@majbrittmikkelsen.dk, eller brug formularen her:

Du skriver bare

9 + 9 =