Stol På Mennesker – et sparringsnetværk med mulighed for forretning

Stol På Mennesker er et uafhængigt erhvervsnetværk med bopæl i Silkeborg.

Netværkets primære formål er at styrke den enkeltes forretningsmuligheder gennem langvarige relationer og fælles oplevelser.

Netværket består af en række virksomheder i alle mulige brancher og størrelser og er kendetegnet ved højt fremmøde, engagement, åbenhed, faglighed og godt humør. Her finder du tømreren, advokaten, fotografen, butiksindehaveren, fysioterapeuten, revisoren, coachen, billedkunstneren og landmanden. Find selv på flere.

MANGFOLDIGHED og TILLID er nøgleordene. Og netværkets styrker. Derfor er netværket ikke for dem, som går efter at jagte de andre netværkeres kunder. Til gengæld får du – når du tør investere noget af dig selv på den lange bane – mulighed for at være del af et unikt fællesskab, hvor graden af hjælpsomhed er stor.

Nogle bruger netværket til sparring, andre bruger det til inspiration eller som et frirum. Og mange laver selvfølgelig forretning med hinanden. Alle er vi hinandens ambassadører.

I Stol På Mennesker tror vi på, at mennesker handler eller deler erfaringer med mennesker, de kan li’ og har tillid til. Vi tror også på, at det i et netværk ofte er det “næste led”, som er interessant.

Fordi.

Det er jo ikke sikkert, at du kommer til at handle kabelbakker og stikdåser hos elektrikeren i netværket. Måske har du slet ikke brug for en elektriker, men måske kender du én, som har. Det samme gælder for din virksomhed. Det er dét, vi mener med det “næste led”.

Derfor er Stol På Mennesker IKKE et handelsnetværk, hvor du kommer til at veksle 10 visitkort i timen, holde elevatortaler eller bliver bedt om at aflevere 3 varme ‘leads’ til næste møde.

Du ER kontakten.

Velkommen til!

Bedste hilsner

Majbritt Mikkelsen
Tovholder, Stol På Mennesker
Tlf. 21 45 15 10
Mail: hej@majbrittmikkelsen.dk

PS: Du kan følge med i, hvad vi laver på Stol På Menneskers Facebookside.