Stol På Mennesker
– et sparringsnetværk med (god) mulighed for forretning

Stol På Mennesker er et uafhængigt erhvervsnetværk med bopæl i Silkeborg og plads til 86 medlemmer.

Netværket er primært for beslutningstagere og har til formål at styrke den enkeltes forretningsmuligheder gennem langvarige relationer og fælles oplevelser.

Stol På Mennesker er et erhvervsnetværk, som består af virksomheder i vidt forskellige brancher. Her finder du tømreren, advokaten, butiksindehaveren, fysioterapeuten, revisoren, coachen, landmanden, bilhandleren og bedemanden. Find selv på flere. Stol På Mennesker er en farverig buket af mænd, kvinder, soloselvstændige, folk med få ansatte – eller mange, de erfarne og de lidt grønnere. Vores fællesskab er kendetegnet ved højt fremmøde, engagement, åbenhed, faglighed og godt humør.

MANGFOLDIGHED og TILLID er nøgleordene. Og netværkets styrker. Derfor er Stol På Mennesker ikke for dem, som går på jagt efter de andres kunder. Til gengæld får du – når du tør investere noget af dig selv på den lange bane – mulighed for at være del af et unikt fællesskab, hvor graden af hjælpsomhed er stor. I Stol På Mennesker har vi gennem årene sammen skabt en kultur med plads til at dele både succeser og fiaskoer, uden at fortællingen havner i kantinen i byens bank eller et andet sted. Netop dén kultur er hele fundamentet i vores fællesskab, og derfor er der i Stol På Mennesker kun plads til mennesker, som kommer med ordentlighed og go’ energi.

De fleste bruger Stol På Mennesker til sparring, andre til inspiration og som et anderledes frirum. Mange laver selvfølgelig forretning med hinanden, og alle er vi hinandens ambassadører.

I Stol På Mennesker tror vi på, at mennesker handler eller deler erfaringer med mennesker, de kan li’ og har tillid til. Vi tror også på, at det i et netværk – eller i vores fællesskab – ofte er det “næste led”, som er interessant.

Fordi.

Det er jo ikke sikkert, at du kommer til at handle kabelbakker og stikdåser hos elektrikeren i netværket. Måske har du slet ikke brug for en elektriker, men kender én, der har. Det samme gælder for din virksomhed. Det er dét, vi mener med det “næste led”.

Derfor er Stol På Mennesker IKKE et handelsnetværk, hvor du kommer til at veksle 10 visitkort i timen (du behøver slet ikke have visitkort med), holde fine elevatortaler eller bliver bedt om at aflevere 3 varme ‘leads’ til næste møde.

Du ER kontakten.

Velkommen til!

Bedste hilsner

Majbritt Mikkelsen
Indehaver og tovholder af Stol På Mennesker
Tlf. 21 45 15 10
Mail: hej@majbrittmikkelsen.dk

PS: Du kan følge med i, hvad vi laver på Stol På Menneskers LinkedIn side.